Tâmplărie din aluminiu şi PVC

Tâmplăria din aluminiu  pentru ferestre şi uşi este împărţită in doua categorii:

1. Fără barieră termică (unicamerale).

  • Recomandată pentru climatul cald ori moderat, la execuţia compartimentarilor interioare, a uşilor de interior sau pentru spaţiile tehnice şi industriale.
  • Aplicabilitate diversa: uşi interioare batante şi spaţii de trecere, uşi interioare glisante, compartimentări interioare (în combinaţii cu diferite tipuri de geam, panel).

2. Cu barieră termică.

  • Asigură o izolare termică sporită, utilizate în cazul climatului sever.
  • Aplicabilitate diversă: ferestre exterioare, uşi de exterior batante sau glisante, verande, grădini de iarna.
Avantaje ale tâmplăriei de aluminiu.

  • Greutate proprie redusă, cu efect direct asupra duratei de viaţă a mecanismelor de închidere
  • Utilizare la aplicaţii care necesită suprafeţe vitrate mari dar şi la diferite aplicaţii uzuale, aluminiul fiind foarte rezistent în timp, asigură stabilitate, protecţie şi confort.
  • Foarte rezistentă la agenţi de mediu, chimici şi fizici, nu rugineşte şi nu ingălbeneşte în timp.
  • Multitudine de culori datorită paletei cuprinzatoare a gamei RAL (aproximativ 200 culori), inclusiv imitaţie de lemn.

Tâmplăria PVC

Tâmplăria PVC cu geam termoizolant este cea mai buna soluţie pentru ferestre şi uşi deoarece oferă protecţie termică şi fonică net superioare tâmplăriei clasice din lemn.

O caracteristică importantă a tâmplăriei PVC este faptul că este scazută intreţinerea. Cheresteaua şi lemnul în general, necesită o re-vopsire la fiecare 5 ani, alături de alte mentenanţe necesare din cauza tendinţei acestora de a putrezi. Aluminiul pe de altă aprte este elastic, dar are şi el nevoie de atenţie odata la ceva timp. Tâmplăria PVC nu putrezeşte, nu rugineşte şi nu se decolorează. În afară de o scurtă ştergere cu o cârpă pentru a fi pastrată curată, tâmplăria PVC nu necesită practic nicio întreţinere - ceea ce o face foarte convenabilă.

Din gama de tâmplărie PVC, clienţii noştri pot alege în funcţie de buget, caracteristici tehnice, design, culori, diferite tipuri de ferestre şi uşi, echipate cu geam termopan sau tripan.

Contact

 

Sediu, Depozit