Amenajări interioare şi exterioare

În câteva rânduri vă prezentăm, operaţiile de amenăjari pe care le putem executa pentru dvs:

Tencuirea pereţilor şi tavanelor.
Aceasta operaţie o putem efectua atât mecanizat cât şi manual. Materialul care se poate folosi în aceasta operaţie este pe baza de ciment si nisip sau ipsos. Este o operaţie folosită pentru îndreptarea şi nivelarea pereţilor şi tavanelor.

Placare cu gips carton (Rigips) a pereţilor şi tavanelor.
Aceasta operaţie se poate face prin lipirea plăcilor de gips carton cu adeziv special, dar şi prin prinderea lor pe structură metalică. Recomandam structura metalică cu tablă de 0,6 mm montată corespunzător după normative. Şi aceasta operaţie are scopul de a îndrepta şi nivela pereţii şi tavanele, dar se poate folosi şi la compartimentarea încăperilor cu ajutorul pereţilor cu structură metalică din gips carton.

Gletuirea.
Aplicarea gletului cuprinde mai multe etape şi anume: Prima etapă este repararea pereţilor, tavanelor. A doua etapă este aplicarea gletului de încărcătură. A treia etapa este montarea colţarelor de aluminiu pe muchiile exterioare. Şi în fine, a patra etapă este aplicarea gletului de finisaj.

Zugrăvirea.
Zugrăvirea este o operaţie de finisare a pereţilor şi tavanelor. Aplicarea vopselei lavabile se face cu trafaletul. Operaţia de zugravire cuprinde şi ea mai multe etape. Prima etapă este de slefuire a pereţilor, a doua etapă este cea de amorsare, după care urmează prima mână de lavabil. Ultima etapă: mici reparaţii şi mâna finală de vopsea.

Turnare de şape.
Şapele sunt de mai multe feluri, dar vă prezentăm două
Şapa de nivel se toarnă pentru egalizarea plăcilor de beton şi are la bază ciment, nisip, armatură, apă şi aditiv, dacă este cazul. Şapa de nivel se toarnă şi pentru mascarea ţevilor şi a cablurilor electrice.
Şapa autonivelantă se toarnă pentru îndreptarea pardoselilor. Şapa autonivelantă ajuta de obicei la montarea parchetului laminat sau al altor tipuri de pardoseli în bune condiţii. Se poate turna în straturi de maxim 2 cm.

Montaj de gresie şi faianţa.
Aceasta operaţie se face atât la interior cât şi la exterior folosindu-se adezivul corespunzator. În cazul în care pardoseala nu este dreaptă trebuie îndreptata cu şapa autonivelantă. În cazul în care pereţii nu sunt drepţi, aceştia trebuiesc îndreptaţi cu ajutorul tencuielii sau al gips-cartonului. Faianţa se poate placa atât pe tencuieli pe baza de ciment dar şi pe gips-carton Gresia şi faianţa reprezintş cam cel mai răspândit finisaj în băi şi bucătării.

Montaj polistiren expandat şi extrudat.
Izolarea termică (termoizolarea) este cea mai importantă etapă a unei renovări, amenajări sau construcţii pentru a reduce cheltuielile ulterioare cu încălzirea sau răcirea locuinţei. Acesata operaţie poate fi executată atât la interior cât şi la exterior. Este recomandat ca termoizolaţia cu polistiren expandat să se facă la exterioar. Polistirenul extrudat se foloseşte pentru termoizolarea pardoselilor şi se montează sub şape sau sub beton.

Montaj parchet.
Montăm toate tipurile de parchet pornind de la parchetul laminat pana la parchetul clasic.

Contact

 

Sediu, Depozit